Friday, October 29, 2010
Home » ::Apa kabar adek::

::Apa kabar adek::

salam,

Adek sihat je dalam perut mama. hehehe cam ni esok mama nak gie check up dekat Az-zahrah.
emm dah 34 minggu dah. aduhai kejapnye masa berlalu. ape kabar la anak mama dekat dalam sana.esok nak bawak amir sekali biar dia tgk masa scan adek nnt.

ohh yaa entah dah berapa orang cakap mama ni tunggu hari ke..besarnye perut... dah jatuh ni ... ishhk3 due bln 12 laa... dh lali dah malas nak layan. tapi ada la gak kedang rasa sengal2 dekat bawah tu..
pastu sabtu lepas mama kena alarm false. mcm ni ye rasa nye. aduhai macam2 gaya kejap sandar kejap meniarap nk kasi hilang rasa sakit tu. pastu rasa nk nagis skit je la...huhuhu
then rasa perut tu mcm tgh nak mengecut.. seriuse ckp.. masa mengandung amir tak pernah rasa cam ni tau. tak da alarm false... ni laa mcm2 rasa ada.. tp tuhan maha adil mama tak da la alah teruk cam amir masa awl2.cuma bila dh hujung ni je .. kerap jaga malam. tak leh tido laa..
tetiba sakit perut... uhssss.. walaupun sakit mlm tu dekat 2 jam laa rasanye. tapi mama tak kejut daddy pun. selagi bole tahan ..tahan je sendiri. bila pagi mama bgtau daddy dia ckp tu alarm false la tu.
pastu bila bgtau kekadang jaga malam. tak pun perut keras sampai muka jd mcm pelik, daddy tny dulu cam ni ke...rasa nye tak...mmg tak pun.huhuhuhu..
entah laa mungkin kali ni terlebih aktif kot.

harap2 tak da ape2 laa checkp up esok, biar semua baik2 belaka.amin.....

alaaa br nk mengarang dh bunyi plak 'balik...balik'..

nnt mama update ape kate doc.

ok bye...

2 comments:

Mask-roll said...

mase kalo berlalu mmg rase kjap kan?? cam aku la...tgk harith dah bsr nie..cam x caye jer..ingt lg mase ngandung kan dia...cam mimpi jer dah branak...wakakak

Faryza said...

huuhhuhu... aku mimpi dh nk masuk 2 anak cam ne..wakakaka

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::