Monday, November 1, 2010
Home » ::Warehouse sale My Dear (Update)::

::Warehouse sale My Dear (Update)::

Salam...

memula sekali minta maaf pada Ibu mas, sebab tak bagitau mama pergi W my dear.hehhehe
Tetiba je daddy ajak pergi masa ahad tengah hari... mama cam mls nk pegi badan kurang selesa skit.
daddy baca2 dekat forum shopping n sale ada org bagitau boucer yg rm 234 tinggal rm155.huhuhuhu
so ape lagi beria la daddy ajak pegi.. sure ramai tny nape nk sibuk2 cari boucer masa adik ni kan.masa amir dulu pakai yg sepupu dia nye je. actualy leh je pakai lg.brand mothercare lagi.
tp since adek tak byk barang nk beli so daddy dr awal lagi dh cakap nk belikan boucer utk adek.

emmm org ramai jugak tp ramai yg dok tgk je. nk bayar n ambik barang kejap je. mana tak nye bawak 1 family cam gie kenduri.ohohoho
mama beli boucer lain dr mama berkenan tu. sbb yg berkenan tu cam tak practical la tak leh nk boucer sgt..skit2 je.
daddy yg pilih ok boucer ni....

adek nye mama beli warna hijau.ehhehe
rm 129.00 (Baby Bouncer with music,vibrator and canopy.Carry system)


pastu mama beli gate lagi satu... sbb amir sgt suka gie dapur memasak dan mengemas...




RM90.90

siap ngn extension ada warna merah n kuning.mama ambik kuning

tu je mama beli...ohh ye... high chair amir tu sekang rm 197.00
kereta amir tu tak dah design tu.ada design lain.

2 comments:

Mask-roll said...

hahaah...mintak maf pon...ngeeeeeeeee

sokay my dear... [sbb ko g my dear w.house kan...]<<xde kene ngene...heheh

Faryza said...

hahahaha
bwekk!!! ko nk cari ape?gie laa website dia..tgk

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::