Monday, November 15, 2010
Home » » ::Bintang aku hilang???::

::Bintang aku hilang???::

Salam.

hai nak tanya sape yang tahu... nape bintang2 dekat nuffnang saya hilang ye?? risau ni... tp status sy Glitterati... kemanakah hilang nye bintang ku yang bersinar2 itu...



semalam ada je...sob..sob..sob... tgk ada gak org dtg sabtu ahad blog aku..walaupun tak da update kan. sibuk melayan si amir mana sompat bt entry.. nnt br buka laptop dia dah tekan button off laptop..sobb sobbb sobb...

tlg bgtau ye sesapa yang tahu...



5 comments:

Huda said...

xtau ape sbb.samela..aku pun xde..

Faryza said...

ohhh kira nye bukan aku je laa..org lain pun sama ye..emm lega kejap.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ada updgrade version kot tu yang jadi camtu tu...sabo ek

Faryza said...

ohh ok. tq kak anje @ sifu.

chugie said...

alamak.. nape ek? siannye.. p lah tanya nuffnang!

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::