Tuesday, November 30, 2010
Home » ::Hadiah untuk Contest Teka Kereta ::

::Hadiah untuk Contest Teka Kereta ::

Salam...

minta maaf tak sempat nk buat cabutan untuk follower lagi. dah print dah mlm nnt laa saya minta amir or en johan cabutkan ye.
Saya kurang selesa hari ini.. so mood pun tak de tak leh nak fokus...

Jadi kita review hadiah dulu ye... Hadiah Brand daripada:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tapi ni collection saya sendiri ...
beli sendiri ye..

jemput2 laa ke blog Suami saya A.k.a Johan

Saga Sonic Tupperware Blog

Klu nak order pun bole dekat saya.

Harus kita Promote dulu kan..

ok..ok.. Hadiah nye tak besar sangat laa...

Bekas air je...

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.

* Ehhh 1 je tau

2)follower bertuah by cabutan nama follower.

* Ehhh 1 je tau
*sape yg tak da nama follower dlm entry dan tak follow both blog
.::f@ryz@::. dan .::f@ryz@ Contest & GA::.
kategori ni dia tak masuk

Minta maaf... saya dh komen dan ingatkan.tapi tak da respon
drp mereka.
bole tahu tgk dekat entry
::Update Senarai Peserta Contest::

Sesapa yg nama dia color merah tu faham2 laa ye..

Tq..


10 comments:

SyUhAdA said...

hadiah bes~!

[-suziey-] said...

sori fariza xsempat nk join..last week gk bz..huhu..

Faryza said...

syu..best ke?emmm doa2 la nama awk naik.hehehe

it's ok kak suziey...may be next time..

chugie said...

wah..bestnye hadiah tu.

Huda said...

aku nak eco bottle tu :) mintak2 aku yg dpt..fuh2..amin

Zura said...

berkenan tgk bekas air nie...erm..mintak2 dapatlah...fuh fuh fuh...:D

pRinCeSS ShAnA said...

hadiah da taw...tggu kptusan la lak yer..can't wait lor..hehe

EiJa ZaQuaN said...

wah ..sape la agaknye peneka yg tepat & cepat tu..anyway hadiahnya mmg best..:)

cikanna said...

bestnya hadiah,harap2 la tekaan saya betul..

tiefazatie said...

best gle!pilih la ifa..hihi

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::