Thursday, November 4, 2010
Home » ::Azam BF kembali ::

::Azam BF kembali ::

Salam....

Yeee dulu mama sedih kena stop bf amir. skrang semangat bf kembali insyaAllah bulan depan mama akan start bf adek plak. dr 6 bln lagi mama dh check spectra 3, barang2 untuk bf smua.
dan isnin baru ni mama dah beli nursing cover.selasa baru ni dh sampai dah. cantik sangat Cotton cute je daddy yang pilih design dia.saya berkenan nursing cover ni bila tgk kak yatie
pakai masa gie kenduri aqiqah baby SN.



Kak yatie pinjam pic ye. tgk laa baby sn ada dlm nursing cover tu.anak dia tido pun mama dia still leh posing tak yah pikir nak betul2 kan baju je ape ke kan.kak yatie menang contest manjakuhappy dpt nursing cover ni.

oleh itu saya pun jelajah manjakuhappy utk dpt kan 1 nursing cover ni.sbb saya dah survey dekat luar semua nye tebal panas baby kat dlm tu.dulu sy pakai shawl bf amir. tp panas..kejap je dia akan buka shawl tu. so kate azam baru kan. hehehe
1) fizikal n mental .....dh siap
2)gadget (pam, botol utk ebm, nursing pad) ....dah siap
3) nursing cover dah siap ada ditangan.heheh
4) baby... dlm perut laaa ekekekeke

mana mama nye nursing cover????hehehe


parcel sampai pagi selasa.




model nye kita ambik dekat website dia..hehehe mama tak sempat nk model kan la


from : manjakuhappy

7 comments:

mekchu said...

dulu fully BF.. tp nursing cover ni tak glamer lagik.. harus cuba utk 2nd baby :)

Faryza said...

ha ah..kan..tu sbb saya pakai shawl je.hehehe
harus2..cantik sgt.

Huda said...

cantik :) aku nak cari mei tai and nursing cover nnti..

Faryza said...

mei tai tu..tak reti sgt nk apply lagi pun carrier amir dulu cantik lg.heeheh
dekat manjakuhappy ada huda.cantik2..ddh tgk?

Nia said...

Faryza mesti tengah suspen menunggu hari ni kan. nanti masa nak BF kena banyak sabar dan kuat semangat ok.

Cery said...

salam kenal..saya dah follow awk.. jom ke blog saya banyak info tentang breastfeeding..tukar2 info jom..sambil baca 47 produk di black list http://everybodylovescery.blogspot.com/2010/11/47-produk-pelangsing-badan-kosmetik-dan.html

Faryza said...

tq nia.. suspen la juga.. tp kena yakin.heheh

tq cery..nnt sy gie lawat.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::