Wednesday, November 10, 2010
Home » ::Selamat pagi 10.11.10::

::Selamat pagi 10.11.10::

Salam.....

Banyak tarikh cantik2 kan tahun ni. tgk hari ini klu kita cabungkan 101 110 teringat dulu time belajar digital kat uniten...hehehe pening gak nak baca bahasa computer ni kan.

Anyway pagi tadi sbelum solat subuh dapat sms dari sahabat uniten nurul izyani selamat melahirkan baby boy pada petang semalam 3.30 ptg 9 nov 2010. tahniah yani. klu ikut due dia awal 1 minggu dari aku.. pergghhhh ni yang mokcik gerun ni.uhhuhu
tahniah juga pada shida sahabat uniten juga selamat melahirkan baby boy juga... wahhh ramai ye baby boy tahun ni.kat ofis ni pun yg dh lahir baby boy 1 baby girl 1, dijangka baby boy 3...meramaikan umat lelaki didunia.heheh

nnt nak post pasal mengandung amir n lahirkan amir.... ada kat blog lama. rasa nak review blk...
hehehhe senang skit nnt.
ape nak sarapan hari ini??? emmm dekat sini dulu ada laa kedai makan tapi skrang dh tutup tinggal kedai mamak, sebelah kedai mamak tu plak mcm tak best n mahal skit. emmm mkn roti n nesvita je laa ok gak kan... diet2 skit... dh mcm tong dram ni jalan pun senget sebelah je....

next check up 20hb nov 2010 lepas raya...entah2 nnt dh 70 kg.gilo laaa uhhuhuh jenuh nak turun kan nnt. :P

ok laa nk minum n gie bw semlm tak sempat.uhhuhhu

6 comments:

[-suziey-] said...

ala baru 70 kg..gerenti turun 20kg..

Faryza said...

perghhh amin...
klu amir dulu pun 70kg masa dah nk bersalin.pastu turun laa blk 50 lebih.eheheheh

Sricahaya said...

biasala tu..lepas bersalin mesti turun..naik sbb ada isi tak pe..jgn naik tak berisi, payah nak turun..hehe

Faryza said...

itu laaa ada isi ok kan.hehehe

Farra Dhelina said...

huhu kt lg la..dr 6o kg ke 92 kg...adeiiiii jenuh nk bg turun

Faryza said...

wowww!!!!! banyak nye?? 32 kg.aduhai... itu laa pengorbanan seorg ibu kan. tq farra datang lawat blog saya.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::