Monday, November 29, 2010
Home » ::Keputusan vs Hadiah::

::Keputusan vs Hadiah::

Mana nak tau dulu????

Keputusan kereta apakah berwarna merah itu dan Pemenang nye??

Atau

Nak tgk Hadiah nye ape???

emmmm memandangkan ada lebih pada seorang yang menjawab atau meneka kereta tersebut dengan jawapan yang betul... Mengikut Syarat penyertaan dan Kategori contest :

hadiah untuk 2 kategori:
kategori pertama :
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.
kategori kedua:
1) follower ke 100.
2)follower bertuah by random number.


untuk Kategori Pertama:
1 ) jawapan paling tepat dan cepat.

Memandang kan ada beberapa peserta menjawab dengan tepat. maka mama akan pilih peserta tercepat menghantar komen.. adil kan???

Untuk Kategori Kedua :
1) follower ke 100.

Jika Follower ke 100 tidak memenuhi permintaan mama untuk membuat entry contest... maka kategori ini akan berubah. mama akan cabut nama2 follower yang join contest ni untuk menjadi follower bertuah.

2)follower bertuah by random number.


Memandangkan tak ramai sangat pun join contest ni.. mama tak jadi nk guna mr. random untuk buat keputusan. mama akan print nama follower yang join contest ni dan gulung dan cabut nama anda. tapi bukan mama yang akan cabut. org lain ye.. nnt kita tgk sapa yg sesuai.heheh
* cara yang sama akan digunakan jika follower ke 100 tak respond, so dapat laa buat cabutan 2 kali...

9 comments:

Huda said...

kete ape tu eh?

Faryza said...

hehehehe..nnt aku tempek pic kereta tu nye bonet belakang..

Ejen 010 said...

bile nak kluo resultnye ni..mcm nak tggu result SPM laks..
=D

Cute MuM said...

kete apekah itu??

chugie said...

emm x sabar nak tau kete ape tu!

Zura said...

xsabar nie faryza...

missrivebell mumun said...

nak taw jugak kereta ape tu

SyUhAdA said...

keta ape ye??

Shuhada Othman said...

ta sbaq tggu result contest. muahaha ^^

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::