Friday, November 12, 2010
Home » :: Rompakkan Di laluan Motor::

:: Rompakkan Di laluan Motor::

Salam....

Aduhai luluh jantung dapat berita ni. Anak buah mama yang sulong Izwan kena rompak.
biasa la bdk laki selalu keluar mlm.lps keja dia keluar jumpa kawan kate nye.masa tu awal lagi.
so on da way back dia lalu laluan motor. tetiba ada 2 motor datang hempit dia. tak dapat mengelak n lari dia terpaksa berhentikan motor.
ape lagi diorg blasah Izwan. lelaki kan sure laa melawan pertahankan diri. lagi teruk la diorg bantai.paling teruk kena tumbuk dekat mata dan kena pukul dekat belakang.
diorg dpt ambik handphone dia dalam kocek dia.
Alhamdulilah laa wallet dia simpan dlm beg pack dia. sebb wallet sekarang kan panjang2 tak muat letak kat kocek kan. tak la diorg ambik duit n lain2.husss....
dah tu pandai plak tu senyap2 tak bgtau org. pagi bangun bibik kakak aku membebel n suh gie klinik dia tak nak pegi . blk kak nor dari keja kena paksa gie klinik dan klinik refer ke hospital sg buluh suruh buat x-ray.
aduhai... doc kate may be mata dia ada problem kena operate. hari ni belum tau lagi ape decision doc.this week nak gie tgk dia laa sian plak kat anak buah aku tu kan.
haiiii macam2.........
dah buat dh laporan polis... dah laa izwan baru tukar keja ....hope majikan dia paham la..lagi pun dpt mc dr hospital kerajaan dan ada report polis kan.. tak kan tak leh paham kan...baru seminggu keja baru.aduhaiiiiiii



Amir bersama Izwan.

No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::