Thursday, November 18, 2010
Home » ::Raya ke 2 di office::

::Raya ke 2 di office::

Alhamdulilah.. syukur aku dapat menyambut aildiladha tahun ni.
dapat laa lepas idam nk pakai baju raya hijau n mkn bbq .heheheh
pagi raya amir n daddy pakai baju raya aildilfitri aritu biru..konon nk sama mama pun try baju biru tu bole pakai tp kat belakang berlipat2.
maka dengan itu mama terpaksa la pakai baju hijau terus.huhuhu
ni la 1st time beli baju raya haji.wahhhh gitu kan..
1st raya haji tak ambik cuti....so kiranya 1 st time la raya ke 2 dekat office ni.
ada korban kat office arini. lunch karang nk gie sibuk tgk la mana tau ada rezeki mkn lunch kan.heheheh
so raya ke dua buat ape ?? ishhkk gie jalan raya laa gie umah blogger (BW laa)hahha

dah berapa hari ubat sembelit habis.... makin menjadi2 sembelit smlm n hari ni. pagi tadi dh buat hajat lps mkn tadi 2nd time ..lega dpt lps...tp jenuh laaa ni duk sakit pinggang sampai tadi dh give up gie baring kat surau n tertido plak . ada la 1 jam..... perut makin besar nk buat hajat makin susah... sabtu ni baru nk gie check up.emmmmmm sampai tak da mood nk tulis blog. so lepas ni sy bt entry mak buyong beraya 1 hari diaidiladha ok.huheuhuuh
sampai sini dulu nk relax kan pinggang ni...

ps: mlm ni nk start packing beg hospital mama, adek nye dh lama siap...
dan juga packing baju daddy nak gie chiangmai..sob..sob..sob..




3 comments:

Huda said...

lunch free la yer :) bestnye..

Nur Shazura said...

wah...dah datang semangat packing baju ...tak lama lagi la tu boleh jumpa pinto the 3rd...hehehehehe

Faryza said...

haahah 3rd.. 2nd laaa.. klu keluarga pinto entah dh ke ribu berapa dh.wahaha

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::