Monday, November 15, 2010
Home » ::Tahniah Pada Hariza::

::Tahniah Pada Hariza::

Alhamdulilah.... Office-mate saya telah selamat bersalin pada hari sabtu lepas 13.nov 2010 pada jam 8.10 pagi ...baby boy 3.1kg. due Hariza 17 nov 2010...kira just nice laa bersalin..*~ Bingkisan Hati ~*

Perghhh tu yg buat mama gerun skit.kekekeke dgn jumaat lepas ada akak tu bgtau kawan dia due 1.12.2010 dh selamat bersalin 9 nov 2010. lalallaallaala

Yee...saya masih bersiaran dan alhamdulilah mama berjaya merentasi 36 minggu. confident tu penting kan.. kita rasa raya haji dulu kan adek.heheeh
mungkin Amir dulu dah dijanjikan untuk lahir awl untuk berjumpa ngn arwah tokwan (abah mama). mmg dijaga dan disayang lain dr cucu yang lain la... mungkin dh terdetik bahawa ni cucu yang terakhir buat dijaga di dunia..Semuanya Kuasa Allah janji Allah..kita hanya merancangkan.Al-Fatihah untuk Abah....

Sori la kawan2 klu entry saya ni berkisarkan pada mengandung je.heheheh itu je terlintas di otak ni. smlm sempat gie tgk anak buah yang menjadi mangsa rompakkan tu. YA Allah mata lebam.tp muka dah surut la dari bengkak.. teruk gak dia kena. 4 lawan 1 mmg kalah laa kan. pastu Facebook dia kena hack ngn pencuri tu rasa nye. sbb info smua ada dlm hp dia.uhhuuh
mcm2 la manusia skrang ni..haiii........

psst/: saya sedang mencari follower yang ke 100... siapa yang bertuah itu..kita nnt kan bersama.
ada la skit hadiah nak bagi...opsss tiada paksaan utk follow blog yg kecik ini..!!!!
pss:/ niat hati nk buat GA or contest..yelaa asyik join org nye je kan.. (walaupun tak pernah menang lagi opsss..) tapi memikirkan keadaan saya skrang saya terpaksa tangguhkan dulu. insyaAllah sy dah sihat dr bersalin nnt sy anjurkan...ada sesapa nk join jd partner sy tak?
hehehehhhh
ok... nk gie tgk contest plak..chow....

3 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

tahniah

Mask-roll said...

mama..raye dl..tgu haarith balik dr kg dl k?? br adik leh kuar..huhuh

Faryza said...

uikk raya kelantan ke?harith?

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::