Tuesday, November 2, 2010
Home » ::Warehouse sale Pureen::

::Warehouse sale Pureen::

Salam...

hujung tahun banyak warehouse ye...huhuhu
Perhatian pada bakal ibu bapa dan yg akan menyambut cahaya mata kedua tiga dan seterusnya...
klu rasa nak jimat mari laa ke pureen sale ni. sangat2 berbaloi-baloi...
saya sudah 3kali pergi ye.ekekek kali niat dihati nak gie gak. tapi rasa semua benda dh cukup untuk adik..igt pureen tak buat sale or mama takut tak sempat pegi jd dh beli skit2 barang tambah untuk adek. lagi pun aritu mama dh buka blk kotak hitam baju baby yg amir pakai dulu byk dah .. adek pakai je amir nye ye. lgpun mama dh beli gak baju baru utk adek.kita pakai dulu mana ada. masa amir dulu dh buat pelabuaran dekat rm 400++ lebih dekat pureen sale ni heheeh..lepas tu mama terus duduk diam2 hahaha. so utk adek mama leh jimat banyak la kan.klu adek girl pun leh pakai baju amir. klu dulu anak sulung byk baju girl mmg mama kena beli la baju boboykan.kita tungguu....
lagi pun skrang mama simpan duit if ada emergency apa2 masa nk bersalin nnt. ye laa kan kena beringat2.
ehhh panjang plak mama bebel.
kat sini info nye ye...http://pureen.com.my/Pureen-News/


click pic untuk enlarger pic.

Sape nak gie? bagitau saya...hehehe saya nk pesan bole?kekekek mak buyong rasa tak larat nk pegi sbb nnt nk laga2 perut ngn orang plak.
nak pesan ni aje:
-ubat gigi
-sabun mandi
- krim stretch mark.
-ketip kuku baby
- botal bpa.
kekekeke sape sudi???angkat tangan..hehehehe

8 comments:

~~@lyci@~~ said...

mmg byk ws kan ujung2 tahun ni.. duit ajer kn sediakan hehe..

alycia ms preggy dulu pakai bio oil utk strecth mark.. mmg cantik perut... try la..

Faryza said...

sekarang mmg pakai bio oil pun.
dari amir lg pakai bio oil.
saje nk try pureen ramai kate elok.tp rasa nye depend pada org gak rasa nye.

tq for ur info.

Mask-roll said...

aku awal2 pakai bio oil..pastu mase pureen sale dl aku beli pureen nye stretchmark same je result dia... maybe dua2 sesuai 4 me...

ala..xlarat ke? ko ingat x aku dl.. bwk perut g sane...ngeeeeeeeeeee

Faryza said...

emmm.. tak tau nk beli ape dh..semua dh cukup dh kot.
mesti la igt. tp masa tu ko berapa minggu ye?

Mask-roll said...

mase tu aku dah 37 weeks..masuk 38 dah... aku ingat sbb ade wat N3 b4 g sane...ngah3...

kalo ko nak tau...aku admit ward hari khamis mlm jumaat kan..sabtu b4 nye aku g teman abg tgk drift lagi...wakakakak..pastu ahad nye aku g sure heboh kat ptrjy...wohohohoho

Faryza said...

bagus2... entah ini rasa kebawah dh baby.
berat pun dh sgt berat.haahahah..
lagi pun duit dh kering..itu yg utama.hahahah..
tak pe bj adek dh byk laa ibu mas..
tunggu adek besar cari baju baru lagi.eheheh

Mask-roll said...

tula...xsemua org cam aku... ade yg xlrt sgt kan... aku akhir2 tu lg kuat bergerak... khamis b4 admit..sempat tgk anak buah aku accident kat spital serdang...jln dr parking dia punyalah jauh..pastu anak buah aku dok right wing tp hjg skali... itupon menten jer...padahal turun air dari hari selasa lg... biler ingat2 kan balik..cam lawak tol! nasib x jd ape2...

ko rehat je la... lenkali kiter g same2....tgu adek dah bsr nnt..heheh

Faryza said...

emmm mungkin aku yg pendek ni tu sbb org duk ckp perut jatuh.ko tinggi senang nk cover.perut pun comel je.aku perut besor.huhuhu

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::