Friday, November 19, 2010
Home » :: Adek 37 minggu::

:: Adek 37 minggu::

Salam...


Alhamdulilah mama mampu membawa adek dlm perut sehingga 37 minggu hari ini.
Malam tadi mama mmg tak selesa sangat badan ni rasa nye. tak tau nk bgtau cam ne.. bdn rasa letih lesu camtu .... tidoo pusing2 sana sini tak selesa.. kul 12 bagun solat ishak, minum susu n mkn ubat serta minum air zamzam baru tido blk.. lega skit. terus sampai pagi tido nye.bagun pagi alhamdulilah lega... leh laa gie keja malas nk mc.

pagi ni daddy belanja mama big breakfast...mlm td daddy mimpi apa tak tau la.ehehehe



hari ini jumaat mama tak keluar mana.. rehat je kat ofis.. sat gie tak sedap badan blk susah plak kan. esok dh nk gie check up.... daddy plak akan terbang ahad ni.. aduhai.. sayu hati... ni....
mama doa je laa supaya adek lahir bila daddy dh blk sini. rasa cam tak mampu nk tanggu seorg.
banyak benda nk kena buat ... tp apa2 pun mama tetap sediakan beg hospital mama n adek...
Amir semakin manja plak skrang.. ni.. bila dia tido mama tgk muka dia sayu jap...emmmm ntah laaaa.....
Masa amir dulu daddy yang pilih nama. kali ni adek daddy minta mama pilih nama plak. husss pening gak... emmm ada laaa dekat 5 nama dh bertukar2 huhuuhuh.. tunggu dia lahir laa mama decide yg mana satu..
buat masa sekarang mama panggil baby 'adek'.. amir pun dh paham.. bila sebut adek..sayang adek dia akan cium perut mama n cakap2.tp abang amir ni kekadang ganas skit.. main hentuk2 je pale dia kat perut mama yg dh macam bola besarrrrrr!!! ni.ehhehehe ada laa kat 6-7 org ckp kembar...huhuhuh...
pelik skit kali ni mama tak da kena edema atau bengkak dekat kaki , tangan n jari.. jangan tak tau leh pakai lagi cincin kawin dan lain2 tau.heheheh...
Daddy punya flight ahad pagi pukul 5pagi.... emmm mama tak dapat hantar daddy kat airport sorry sangat.. blk sini rabu mlm sampai...pun tak dapat jemput. daddy ckp lepas mama keja khamis baru daddy amik mama kat office... ohhh yaaa mama n amir akan duduk umah kak nor di kota damansara... mama tak da cuti dh la.. so kena gie keja tumpang kak nor. amir akan duduk ngn bibik kak nor... harap2 dia ok laa lg pun bdk2 pun cuti sekolah leh laa layan amir.
amir suka berkawan...

ok laa ngantuk plak... emmm nk mkn ape ntah lunch ni.huhuhuhu


5 comments:

Huda said...

aku pun doa kan ko dpt bersalin lepas johan balik nnti..mudah2 an kan..amin

Elin said...

wah dah 37 mggu...hope sumenye selamat...tak sabar nk tgk adir amir..sure cute cam amir.. :)

Nia said...

aii,..awalnya dah ngantuk..hehe. baby yg ngantuk kot.

chugie said...

insyaallah.. sy doakan awak sentiasa di lindunginye ya.. baby pun mesti paham tu..

owh, sayu plak hati ni :D

awk dh 37 minggu, sy baru 27 weeks.. beza 10weeks je kite kan? :D

Faryza said...

terima kasih semua... semoga doa kalian dikabul kan..amin

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::