Tuesday, November 9, 2010
Home » » ::Terima kasih Mr Nuffnang::

::Terima kasih Mr Nuffnang::

salam...
perghhh penat sungguh hari ni... banyak program kena buat. habis juga sblum waktu kerja alhamdulilah....
Tapi kerna Mr Nuffnang... saya ambik juga masa yg skit ini untuk update blog. sbb atas kepercaya Mr nuffnang yang telah memberi BE ke 6 pada blog semut kecik ku ini...semut lagi kecik pada ikan bilis kan.hehehe yelaaa sifu kak anje blog ikan bilis saya kena bawah lagi la...


saya teringin nak join contest mr nuffnang.. tp idea tak da lagi. insyaAllah saya akan join juga. yelaa org dah bagi je kan.kita kena laa bagi gak asyik terima je.hehehe :P

Tak lupa juga pada blogger2 yang baru saya kenali , terima kasih sudi melawat, follow blog saya nnt i follow u n ziarah u all balik ok. hari ini minta maaf sangat. busy bangat...ehhehe
love u all....

ok mr johan dah sampai kat bawah...chow...

7 comments:

Elin said...

salam kenal...

bestnyer dpt BE tu...mcm mana nk dpt kan BE...baru2 belajar,,huhu...check nuffnang..br ada rm4.50..ok la kan than never..hihii... Seronok tgk member2` yg dpt ratus2.. :)

firahadifa said...

chaiyok2..

Faryza said...

elin: saya pun baru active 1 bulan lebih.. lepas baca tutorial blog kak anje. ada laa dekat 2 hari pulon study..perghh mcm exam plak kan.
yelaa geram je baca org lain dh brape kali cash out..n dpt ratus2..so usaha tangga kejayaan.gie laa study tutorial nuffnang kat blog kak anje. sy tak pandai lagi nk bt tutorial ni.heheheh
anyway tq dtg melawat blog semut ni.

firahadifa: wooowww org dubai singgah blog saya....syok2...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah tahniah2....banyak dah tu...leps ni usaha lagik k...rajin update blog kompem banyak lagi BE leh dapat...cayok2

Faryza said...

yep...cayok!!! emmm byk tak lengkap lagi dekat bio tu.huhuhu
entah ape nk letak.

Amirrah Zawani said...

tahniah dpt BE..
kena rajin2 update lah lepas ni..
hehe :D

btw,
pasal churp churp tu..
kalau ada facebook sy tak tau la.. tp kalau nk dpt assgnment, diorang ikut follower twitter.. sbb facebook sy ramai kawan tp diorang x bg asgment pun..

Faryza said...

ha ah sy baru je create acct twitter tak ramai lagi.fb je la yg ramai pun.huuhu

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::