Tuesday, November 16, 2010
Home » » ::Bintang kembali bersama BE baru::

::Bintang kembali bersama BE baru::

Salam...

Dear En Nuffnang.....

Terima kasih atas kepercayaan anda pada blog semut ini. heheheh
Alhamdulilah semlm 1 hari pening pikir mana gie bintang2 tu menyorok. hari ini dh kembali ngn pertambahan bintang dan BE yang ke 7.weee haa.... seronok2... walaupun hasil tak da laa seberapakan.. cukup laa kasi pagi n petang...cewah... hahahah


Tgk bintang dkt Leaderboard ni dulu 4 je.. skrang dh bertambah jadi 5.wee!!!!




BE bank islam dh jadi ME.. tunggu 2 hari dapat plak BE dari celcom pagi buta tadi..ni ada lah BE ke 7.. waaa sgt berkesan...
cuma income nye tak la tinggi sbbUV tak ramai sangat la... mmmm kena tingkat kan BW lagi ni supaya dpt UV meningkat.


syok tgk chart ni colorful kan. cantik2..heheheh


pepagi sampai office pagi ni aku org 1st.tp rasa dh lambat dh 8.18 masa tu. ehhh dh cuti ke hari ni....huhuhu pelik2.. lambat skit hari..ada 2 org je cuti kat tempat aku itu pun dh sunyi..
Raya haji.. emmm aku tak blk kg tahun ni. raya disini je. mak pun ada umah kakak aku kat kota damansara. ptg esok kami kumpul ramai2 bt bbq.. jeles tgk bbq kak aimi @mama tisya. relax adek kita mkn bbq esok ok....heheh sape yg nk mkn sgt ni mama k adek..wakkakaka..
psss...hari ini bos pun cuti.. jom kita BW n join contest.heheheh

8 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wak banyak tu BE tahniah k...cayok2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ops lupe nak tanya umur faryza berapa ek

Faryza said...
This comment has been removed by the author.
Faryza said...

hahaha.. tu laa dh tau dh..umur kita sebaya..wahahah kan.. 26thn thn 84. sama kan?:P

Terima kasih..wahh sifu bg 1 comment ni yg lagi menjadi2 ni semangat2..cayok3

Huda said...

best2..aku pun dpt 1 lg be hari ini..tp malas mau update nuff kat blog :)

Faryza said...

ni pun sbb aku ada tny pasal bintang smlm so sambung la..hhuhuhu

Fieza79 said...

wahh best nya..hati pun turut sama berbintang bintang..! tahniah...

Zura said...

best2 dpt BE...kite dh xde BE dah...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::