Friday, November 26, 2010
Home » ::Adek 38 minggu::

::Adek 38 minggu::



Salam...

Alhamdulilah dah lepas rindu dan debaran selepas jumpa johan... semalam sangat tak da mood hati tak tenang.entah kenapa sampaii blk umah pun cam tu.. dlm hati dok istifar je...
adek mmg duk mengeras je laa usaha kate la.. sakit kat bwh mmg selalu rasa .. akak kat ofis pun ada yg tegur muka awk lemah je cam nk bersalin dah.

Kuat hati smlm mama gie jalan slow seseorg gie KFC makan kat sana snack plate n tapau potato. perghhh lega rasa nye dpt lepas apa yg nak makan. sepanjang jalan nk gie tu adek keras je... masa beratur depan ada couple india.. pakwe dia tgk mama n ckp ape ntah kat awek dia..awek dia pandang mama buat muka terkejut n terus suh mama order dulu.. hehehe ada kelebihan bawak perut ni kan.

Adek makin kerap mengeras dan main2 kat bawah.. perut mama pun rasa kebawah dh ni.. kat ofis ni klu jln kemana2 je org smua cam risau tgk perut dh jatuh sgt kate nye.. mana tak nye saya ni kan pendek bila perut besar dan kebawah sangat laa membuat org risau.
uhhuu saya kuat lagi.. tapi klu ditakdir kan nk bersalin skrang saya dah sedia rasa nye.. ehh yeker..kkeekeke

Hari ini ada hati nk gie naik train gie mid valley tau.. ada sesapa nak teman tak? johan ckp klu ada org teman bole pegi..huhuhuhu alaaa daddy adek dlm perut ada teman mama laa...huhuhuhu

Hari ni genap 38 minggu mama bawak adek dlm perut. esok ada check up .. harap2 dpt jumpa doc noraini esok. agak2 bila la adek nk kuar ye... heheh tak pe mama tunggu masa dan ketika nye. tulang punggung ni rasa cam mengembang je ...uhhuu cam ni ke rasa nye org dh nk bersalin (normal) ye? insyaAllah klu rahim terbuka dan tak da ape2 problem bole la mama bersalin normal... doa je laa banyak2 minta Allah permudahkan smua nye..

5 comments:

chugie said...

alamak.. dah terasa debarannye kan?

sy plak rs nervousnye tau!

Faryza said...

ha ah dah terasa laa juga..huhuhu
relax awak ada 10 minggu kan.

Nia said...

uii,..bleh terasa punggung kembang? saya dulu ape pun tak perasan...huhu

Faryza said...

dulu tak rasa ape nia.. sbb operation.. skrang ni je rasa macam2..huhuhu

Huda said...

nyum3..kfc sedap adik makan..hehehe

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::