Sunday, November 21, 2010
Home » ::Bye..bye daddy::

::Bye..bye daddy::

Salam...

sedih nye berat sungguh hati ni nk lepas kan johan gie chiangmai... tapi ape kan daya..
johan pun sedih sgt.. berapa kali entah dia pesan kat aku....
Amir.. emmm smlm peluk daddy..pagi ni bangun dia cam pelik daddy dia tak da. tapi bila daddy call dia cam buat tak reti.. alaaa budak 1 thn lebih mn tau ape sangat..
tapi dia sanggat laa merap ngn aku.uhhuhu
sekarang aku berada di kota damansara umah kak nor...emmm dpt laa hilang kan skit rasa sedih..ramai anak buah kat sini kan..

Buat adek, daddy pesan... tunggu daddy balik baru lahir ye sayang. doc pun kate adek dh duduk bawah dh kepala tak gerak..emmm mmg tunggu masa je... ushhh gerun2.. citer adek nnt mama update lain.

buat amir, daddy pesan... jangan nakal2 jangan bg mama marah...behave jaga mama n adek...
psstt...amir paham tak?ntah..heheh

buat mama, daddy pesan.. jaga diri jaga anak2, jaga kesihatan.....

love u all....


daddy dah sampai bangkok ke blum ntah tak sms pun lagi. transit kat sana dulu..flight kul 7.55pg.
hp pulak habis batter degil tak nk masuk bila charge, charge tertinggal kat office plak tu..senggal sungguh. terpaksa minta pinjam hp fina..


No comments:

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::