Thursday, March 17, 2011
Home » » ::Azri 3 bulan::

::Azri 3 bulan::

Alhamdulilah...

hari ini 17 march 2011, permata hati mama yg kedua dah berusia 3 bulan...

pencapaian Azri buat masa ini :

sangat rajin berborak... layan kan aje apa dia borak.. senyum-senyum nampak la lesung pipit , ada 2 tapi nampak 1 je.. seblah lagi jarang2 nk tunjuk diri.hehehe

Minum susu masih 2.5oz belum naik lagi. 1 hari 2.5oz 1 botol x6 botol mama sediakan.

Sudah pandai meniarap dengan laju nye.. siap angkat bontot.. alahai syg.. one by one laa..

suka buat keras badan bila dia megamuk nk tido.. kena goyang badan.. atau pun nak bedung. dah besar dan panjang tapi masih nak bedung.. bedungkan je laa.. kejap je dia tertido nnt dia buka sendiri.

mitten mama dah off tapi pahmy kate di duk jolok mata.. so kedang on kedang off.. mama nak azri explore jari2 dia... dia suka klu buka siap isap2 bunyi lagi.. tp ye laa dia tak pandai control lagi jari dia. klu pakai mitten plak habis basah mitten nye.

satu lagi paling best dia sangat suka daddy dia nyanyi lagu senyum.... macam faham2 je senyum siap gelak mengekek lagi.. jap nak cari lirik dia mama n daddy mmg suka lagi ni bila gie n blk keja selalu drg dekat radio era.. sama2 nyanyi.. tp klu mama nyanyi confirm hancur lirik nye..hehehe



2 comments:

Huda said...

sekejep je azri dh beso yer :)

Mask-roll said...

heheh..a'ah..mitten 2 months dah blh off...tp kalo dia mencakar muker..sian plak kot..kalo ikutkan mmg elok tok dev dia...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::