Monday, March 21, 2011
Home » , » ::Xperia 1 mama rosak::

::Xperia 1 mama rosak::

salam...

sedih laa dah masuk minggu ke 3, hp mama rosak.. masih di kedai...


xperia 1.

rasa this week nak gie ambik je laa... dah tu dr kedai tu tak leh bt ape kan.. technician dia ckp board rosak..tp tak tau ape yg rosak. klu ganti board rm 400.susah gak tak da hp ni ... susah nk buat entry bergambar.... cam entry senyum tu tak da pic..waaaa!!!!



Samsung galaxy ace

klu beli baru mama ingat nk cari samsung la... mama ni kn samseng skit..hehehe daddy ada suggest hp samsung galaxy ace rm999.00 . tp belum ada lagi duit untuk baiki atau beli baru.hhahaahha...

emmmm beli baru atau ganti board?? emmm dalam dilema.. ape pendapat anda?


3 comments:

Zura said...

erm...mesti dlm d lemakan..

W a n i e said...

wanie rase better beli baru.. kalau tukar board sure nanti nak kene install yang baru plak.. charge lain plak tu.. hmmm.. pape pun akak pk yg terbaik.. =)

kak, barangan yang dipos telah sampai.. nnt wanie bank in charge penghantaran.. tq very much akak.. =)

kakyong said...

rm400 tu banyak jugak kan...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::