Tuesday, March 1, 2011
Home » » ::Azri Dah Sunat!!!::

::Azri Dah Sunat!!!::

Salam....

semalam mama MC jaga adek Azri baru sunat sabtu lepas...
Hari ni daddy dah start jadi warga pos malaysia.mmg agak gembira.
tapi pagi2 office-mate mama dah bagi mama hangin..... so hilang mode.. buat keja je..
tp tu pun tak siap.. esok nak kena fokus bagi siap juga. malas nk layan org yg banyak kerenah lagi. lagak nye lebih dari big boss....

ok ok.. dh buat hati bengkak lagi buat ape..

yep... azri dah selamat disunatkan. abang amir belum sunat lagi. daddy kate nk tunggu besar baru buat kate nye.
Atas saranan 2 org doctor mama sunat kan azri. salur kencing dia sebesar carum. kecik sangat. senang kena infection klu ada kencing kotor, penis dia senang bengkak... pendek kate klu dia demam kita tak tau sebab ape. doc bgtau panjang sgt. so pendek kan la. doctor cakap konet dia buta. uhuhuh

so untuk kebaikan doctor saran sunat awal. sian azri kena bius meronta2... nak menistis air mata mama.. huuhhu.. berani mama tgk azri sunat.
dari sabtu sampai la semlm isnin mama yg jaga azri mandi semua.. pahmy dia ngilu kate nye. tp arini mama keja .... sbb tak plan kan tak da la apply cuti. emmm igt jumpa pakar nk buat temujanji dulu. aleh doc tu ckp buat je laa skrang.

emmmm nnt mama sambung lagi ye....
gambar ada tp mama tak mau letak... malu azri nnt besar.. simpan je buat bukti dia dah sunat masa kecik.
nak balik dah ni.. bye..
jgn lupa join contest Aksi si Cilik Berbasikal ...hadiah2 sangat menarik......


4 comments:

Huda said...

azri sudah jadi anak bujang :)

Mask-roll said...

azri big boy! ;p

chekna @ mama ziyad said...

adik bongsu dulu kena sunat 2 kali, 1st time masa darjah 3, pastu 2nd time masa form 5. mak kata sebab buta jugak...

kakyong said...

owh ade kes mcm ni rupanya.. x per lah utk kebaikan azri juga drp kena infection & lebih susah hati si mama..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::