Thursday, March 31, 2011
Home » , » ::Bottle Susu Tupperware FREE BPA::

::Bottle Susu Tupperware FREE BPA::

salam.. bottle

nak share ngn blogger smua.. ni tupperware keluar warna baru untuk botol susu ....
dan formula dispenser yang dah lama tak keluar... mai... tgk...

sapa nak order leh email saya..
faryza@gmail.com

saya pasti botol ni habis cepat...
catalog baru ni mula 1 april 2011 sehingga 14 may 2011
nnt picture lain saya upload dlm blog Saga Sonic




6 comments:

Huda said...

wah murah tu :)
aku nak ajak ali p beli la..dia nak x ek?:)

Faryza said...

beli2... husna pun dah minum formula..snang nk bwk jln nnt..
klu dia tak nk ..ko roger aku ...huhuhu

chugie said...

kalau bottle sahaja tak de ke? nak tau harga bottle boleh tak?

Faryza said...

chugie.. dia jual 1 set laa.. tak pernah lagi dia jual 1 bottle je.. huuhhu

chugie said...

oo yeke..

Zie said...

Nak jugaklah... kena tukar botol nih.. tapi tak sempat nak gi cari lagi.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::