Monday, December 13, 2010
Home » » ::12 Dec 2010 berlalu sudah::

::12 Dec 2010 berlalu sudah::

Salam.....

Semalam.. sengaja tak buat entry semlm.....saje bagi rehat untuk diri sendiri.
Yee... smlm 12 dec 2010 adalah due date yg doc bagi pada saya. hari ni dh 13 hb maka saya dh lebih due. saya masih dirumah bersiaran langsung dari bilik tidur.. bukan bilik bersalin ok.heheh

Alhamdulilah saya masih sihat... cuma nak jalan je cam susah skit.. slow laa.. kaki mmg bengkak.. sakit pinggul dr mlm td. sakit pinggang kejap je. adek gerak cam biasa. emmm belum ada tanda ape2 lagi yg mengatakan sy akan bersalin.hohoho

Dari hari sabtu lagi ada yg sms.. tny kabar di FB dekat blog... dah bersalin ke...huuhu sy belum bersalin. hari ini kat ofis pun org igt sy dh bersalin. selagi sy tak da sms selagi tu la saya tak bersalin lagi ye kawan2.. doa2 kan la sy bersalin awl.. tak laa buat org lain risau n tertunggu2 saya bersalin. agak nye ada yg dah penat tgk sy. haaiiii berat mata memandang berat lagi perut memikul..kekeke tak la.. mama ok je.. tp mama cepat penat laa.. duk rumah lg penat.. tp syok dpt layan amir.. ni dia tgh tido. entah rasa nye bila cuti time tu mmg diberi sepenuhnya utk amir. opss kelain plak...

Terima kasih pada sahabat dan keluarga yg prihatin pada diri saya ni. doa2 kan je laa...saya mudah dan cepat bersalin. kurma yg dibeli pun dh habis.. hari2 duk minum air zam2..moga dpt keberkatan dr air zam2.

Adek... anak mama...sayang.. keluar laa cepat.. mama tak sabar nk peluk cium adek ...tak sabar nk bau baby yang dikatekan bau syurga..... mama takut adek tak selesa dalam perut mama... adek dh besar.. perut mama cam tak leh nk extend je dah... huhuhu

banyak baju mengandung tak leh pakai..smlm siap beli lg 1 seluar. daddy ckp cam sarung nangka...sob..sob..sob... tak kan mama nk beli baju lagi kan..dh nk bersalin dh pun.. huhuuuhh..

Banyak dah contest mama tak join sori ye.. kawan2 ...cam tak da mood.tp mama akan cuba penuhi permintaan kawan2 yg tag mam utk contest dan ajak join dkt shout box...jap lagi mama gie bw..lama sungguh tak gie.. tak syok rasa nye.. org dtg umah kita ..kita tak gie umah org.ada gak yg mama gie tapi tak tinggal jejak..

dlm blogLarian url blog mama ada dlm senarai blog 87..best2 ramai dpt kawan nnt.. mama dh tgk dkt nuffnang.. ada kawan baru dtg dr bloglarian.Terima kasih...

2 comments:

chekna @ mama ziyad said...

adek tu syok dok dlm perut, tu yg xmo kluar tu... nway, take care & moga selamat hendaknya....

masyanty said...

smoga mama selamat melahirkan adik..amin

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::