Thursday, December 2, 2010
Home » ::Kejutan Penghargaan ::

::Kejutan Penghargaan ::

Salam....
saya ada kejutan pada sahabat, merangkap follower dan pengomen blog
saya.

Terpanggil untuk membuat penghargaan pada beliau.
sebelum saya buat blog ni pun dan blog lama saya pun..
dia juga yang tolong saya..
bila dah ada blog ni..
rasa nye dia tak pernah miss baca entry saya
dan kekadang tinggal kan komen .
Saya nak buat 1 st contest ni pun dpt nasihat dari dia juga.
tapi dia tak tau jawapan tau..
dan dia join contest saya juga..
sangat rindu pada dia
dan sayang dia..
dia juga pernah menjadi roommate saya satu masa
ketika di uniten..
saya rasa dia tengah tersenyum- senyum membaca entry ini...
sambil gelak besar..
dulu dia gelak cover2 je..
pastu dia selalu buat muka blur aduhai...
nnt dia akan tanya haaa ape dia?? korang ckp ape?
pastu bila org gelakkan dia ...
dia akan buat muka muncung alaa2 cute laa konon nye..
majuk beb... sambil keluarkan skit lidah dia.
Dia sangat suka kaler purple dan pink..

maka dengan itu saya ingin beri dia ini..



ehhh jap..peringatan awak tu mengandung jerit je bole lompat jangan
bahaya tau





Eco Bottel ini di beri pada
NURUL HUDA AB KARIM - Purple Light


11 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnye dpt penghargaan dr kawan..n dpt kwn yg cmni..hehee..anyway eco bottle kaler purple tu mmg cantik :)

Huda said...

erk...aku ke tu? hehehe..macih2, ini yg ko kata rugi yer :) malu2 la i :Ptqvm

Faryza said...

malu ambik blk

chugie said...

wah.. bestnye dapat penghargaan dr seorang sahabat cmni.. ekekek..

*azni* said...

wah,tahniah huda...

Ya ALya said...

wah tahniah la yer huda....

LyNn'Azlina said...

bestnya dpt penghargaan

W a n i e said...

bestnye kak huda dapat hadiah.. =)

SyUhAdA said...

wah..
besnye..
thniah ye..~

wan nurul hezrina abd halim said...

tahniah huda...kaler purple lg

mekchu said...

nak pinjam bleh? botol air kat dalam kotak.. opis renovate uhuk...

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::