Thursday, December 2, 2010
Home » ::Tak Leh Tido::

::Tak Leh Tido::

Salam.....

Dari kul 4 pagi tadi sampai laa skrang dah 5.30 pagi. masih takk leh tido... tadi sakit perut.. byk kali gie toilet buang air kecil je.. yg kali ketiga br buang air besar.. lega.. tp still tak leh tido....
dah masuk 2 hb 12 2010..... adek tak mau kuar gak ke???

esok dah 3 hb 12 2010.. huuhuhh suspen gak laa sakit perut n belakang tadi. tapi still tak da ape... skrang dh bosan tak leh tido tu layan blog ni. nk bw malas plak.. nnt laa..

ohhh yee Terima kasih pada semua pemenang , saya dah terima email anda. nnt bila sy nk pos sy akan email kan ye.. nk kena balut dulu kan.. br leh pos kan.

Jika saya sakit juga pagi ni... igt nk gie je check up..uhuhuh ok k???

apa-apa pun.... sblum terjadi ape2...
saya dengan ini memohon kemaafan
pada semua pembaca yang sudi baca blog saya..
pada rakan2 blogger yg sudi join contest saya.
terima kasih juga pada anda yang sentiasa doakan saya.

Maaf dan doakan saya dipermudahkan urusan saya oleh Nya.

Terima kasih.

2 comments:

W a n i e said...

semoga selamat semua kak faryza..insya ALLAH..

Huda said...

mak aih..macam dah dekat je tu..ko xde kuar darah ke ape..nnti p chek la kan.. kut dah ade show ke..

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::