Tuesday, December 14, 2010
Home » » ::Baru Kawin ke?::

::Baru Kawin ke?::


"perkahwinan fariza parit buntar 27 nov 2010"

salam... bangun subuh online jap.
ehhh tgk nuffnang kat bahagian keywords nk gelak seseorg plak..
heheheheheh
aku baru kawin ye?? kat parit buntar plak tu..
ishhhk3
salah2...

anak saya kejap lagi masuk 2 orang dah tau.. tak kan baru kawin..heehehhe
entry paling popular org search kat blog ni..
"gambar appendix "
dan "alahan susu lembu"


emmmmm tajuk ape lagi yg best yee????

kekadang memikirkan tajuk entry... lama tak pandai sgt nk bt yg best2 kasi org leh search...
ada sesapa leh bg tips?? anje ke ifa ke ibu zakwan ke?heheheh





4 comments:

chekna @ mama ziyad said...

blog ciput cam i ni, tajuk entry main belasah je... nak tips2, kena tengok blog otai la...

Faryza said...

ha ah.. tu laa kekadg blur nk buh tajuk ape kan..hehehe
tq yee

chugie said...

macam2 dorang bg keyword kan? nak gelak di buatnye tau! :D

psst: faryza, thanks for the tips.. awak tak bersalin lg ke? memang baby nak dok relax dlm ur tummy lah ekekek:D

Faryza said...

no problem..
blum laa..entah laa dia nk kuar bila..hohoho..tunggu je la janji dia move dlm perut aktif kan..alhamdulilah.

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::