Thursday, December 16, 2010
Home » » ::Satu hari lagi atau kurang 24 jam::

::Satu hari lagi atau kurang 24 jam::

Salam....

Alahai sayang mama syok sungguh dok dalam perut kan.. bila adek nk keluar sayang....
emmmm blum ada tanda ape2 yang mengatakan adek nk keluar..
tapi mama tak berhenti doa...mama tak tension layan je amir.. cuma makin penat.. jln pun slow bole la..
rutin harian.. bangun pagi minum air zam2 n sapu perut.. layan amir breakfast , tgk tv... ptg tido.. ptg kul 6 gie bawak amir jalan. walaupun tak larat sgt.. mama kuat semangat bawak amir jalan.. konon nye cepat skit adek turun.
Hari2 dapat sms dari kawan n keluarga.. ok ke sihat? dh bersalin... aiiii.. klu pikir sgt merungsingkan.. so mama buat dek je.. tunggu je laa masa dan ketikanya..

esok 17 hb 12 2010..... ada check up ngn doc. tgk laa cam ne keadaan adek... klu leh induce atau cara lain kuar kot tingkap gak.. tak tau la.. bengkak kat ari2 kekadang buat mama sakit.. dh bengkak sgt.... baju mmg byk tak leh pakai dh..baju mengandung ok. ni kat umah pun pakai kain batik je paling selesa....


Di kesempatan ini mama ingin meminta maaf pada kawan2 blogger klu ada komen or ape2 yg menyentuh jiwa... doakan saya selamat bersalin.... dh selamat nnt mama post entry.. mama kurang mood nk bt entry. tgk semlm pun tak buat.tp ada jln kerumah korang tp tak tinggal jejak pun. sori ye..

ok pada pemenang contest teka kereta hadiah dah pos.. nnt dah sampai inform kan kat mama di blog or email ye. insyaAllah hari ini or esok sampai.

ok chow..


6 comments:

EiJa ZaQuaN said...

insyaallah..moga selamat sumenya..byk2kan berdoa ye..

yatie chomeyl said...

semoga di permudahkan semuanya utk faryza

Ya ALya said...

insyaallah 17/12/2010 lahirla baby tu....

W a n i e said...

alhamdulillah

tahniah kak faryza for new born baby.. =)

ekinashikin said...

da dpt baby baru ye???
nk tgk picca baby baru...

Miza Yusof said...

salam. akak, miza dah dapat hadiah tu. terimakasih kak :) ini untuk akak,

http://www.mizayusof.com/2010/12/hadiah-sempena-menjadi-follower-bertuah.html

tahniah dah dapat baby baru :)
mesti comelkan :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::