Wednesday, December 1, 2010
Home » ::Pemenang kategori kedua::

::Pemenang kategori kedua::

Memula nak ucapan kan terima kasih pada anda semua yang join contest dan jadi follower saya.. saje nk tambah kenalan bole kita sama2 naik kan trafic kan. pada follower yang rasa tak senang tu.. klu rasa nk delete jd follower sy lepas dah habis contest ni saya tak kesah.. tu hanya syarat wajib contest ni.. lps contest suka hati laa terpulang pada hak individu.. heheeheh....
Haaa 1 lagi masa buat cabutan ni... daddy aka johan ada ckp.. nnt bila adek dh lahir mama buat laa lg 1 contest.. ehh dia plak yang suka. insyaAllah.. nnt kena cari hadiah dulu ye... ok.. ok.. meh kita tgk result.

Kategori kedua terbahagi pada 2.

1) follower ke 100.

Tahniah.. dan terima kasih.. atas respond anda..
pada norazwa sila respond secepat yang mungkin. klu tidak mama akan buat
cabutan baru..


2)follower bertuah by cabutan nama follower.

mehh kita tgk cara2 membuat cabutan nama follower..heheheh



memula kita print dah gunting nama follower.. tu sbb mama
minta letak nama dlm entry senang skit.

Kemudiah kita lipat2.. dan masuk kan dlm Tupperware...


tu jari johan tunjuk nama korang..
sori kualiti gambar kurang memuaskan
tangan saya mengetar laaa..ehheeh


gocang2 kemudian buka tutup dan tarik
nama anda...
dan nama nye ye laaa...












Ok pada pemenang sekalian sila laaa email nama penuh, alamat
dan no hp anda pada saya di email ini
faryza@ gmail .com

Selewat- lewat nya pada Jumaat pukul 3.00ptg
3.12.2010
Sekira nye tidak ada respond daripada ketiga2 pemenang..
mama akan buat cabutan lain...


Terima kasih pada semua rakan blogger..

Nanti kan contest kedua ...

dan saya ingin minta maaf sekiranye ada menguris hati sesiapa..
adat contest ada menang ada kalah... nnt cuba lagi ye..
Terima kasih atas sokongan anda smua.



7 comments:

Zura said...

tahniah pd pemenang..

SyUhAdA said...

thniah kpd pemenang2~!!

syu nak cuba lg contest yg akan dtg..

haszuraidah ishak said...

tahniah buat semua pemenang..

EiJa ZaQuaN said...

tahniah kpd pemenang :)

Ya ALya said...

congrat untuk pemenang

Miza Yusof said...

salm sis. miza datang tengok result.
alhamdulillah. ada rezeki untuk miza :) thanks sis :) happy happy :)

Miza Yusof said...

sis, miza dah emailkan. kalau dah dapat inform yaa :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::