Friday, December 3, 2010
Home » » ::17 bulan dan 39 minggu::

::17 bulan dan 39 minggu::

Alhamdulilah dah besar anak mama Amir Adlan Pinto.
Hari ini Hari jumaat bersamaan 3 .12. 2010.... Cik Husna sayang pun lahir 3 hb dan jumaat kn.. happy 20th month husna.
Amir tak lama lagi nk jadi abang amir... emm malam2 kekadang tido mimpi sedih ape ntah dah 1 minggu ni.. pastu cam dah jauh je dr mama rasa nye.. bawak diri plak dia.
Amir dah byk gak la key word dia.. jom.. sedap.. thank you..cicak dan lain2.. lagi
Sanggat suka tgk kartun korea ubah suara.. PORORO the little Penguin .. menari sakan drg lagu intro dia.. comel je penguin ni.. mama pun suka.. mana nak cari kartun ni ye... maksud nye mainan dia ke..
Pastu suka tarik jari org nk ajak gie memana2.. pastu minta dukung..... amir mama semakin hensem n banyak akal n idea2 menarik ... panjat sana sini laa.. bole laa buat jantung kita ni gegar ngn gelagat dia.

Adek - 39 minggu.. waahhh lagi 1 minggu nk masuk 40 minggu.
haaa amir dulu awl .. adek lambat plak.. mama cam takut nk gie jumpa doc esok.. agak2 adek besar dah kot. mesti dh cecah 3kg... emmm janji adek sihat..
Mama malas laa nk target bila adek nk kuar.. mama tunggu je adek bg tanda2 je laa ye...adek dh janji nk kuar bila ngn Allah kan... ok ... mama tunggu adek ok..
Adek... mama pesan skit ye.. adek try laa duduk di posisi yang betul.. leh keluar cara normal..
tapi klu adek dah usah tak leh tak pe laaa adek.. mama tak paksa.. Terima kasih sayang....

semoga selamat semua nye... mama tak sabar nk cium n bau baby... paling penting mama nk mula kerja baru.. yang mama dh stop beberapa bulan lalu.. iaitu BF adek plak...
Doa kan semua selamat hendakNya.


1 comment:

Huda said...

wow!xpe2..asalkan dia sihat kat dlm tu..lambat or cepat hanya Allah yg tahu :)

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::