Friday, December 24, 2010
Home » » ::Permata Hati Yang Kedua::

::Permata Hati Yang Kedua::

Salam....

Alhamdulilah mama dipanjangkan usia untuk update blog... ramai yang bertanya nk tgk picture baby baru.. ok mama buat entry ni kita layan picture je ye. nnt bila senang mama update cerita mama bersalin n berkampung dihospital selama 6 hari!!!

Seperti yang diwar-war kan oleh blog Huda.

Mama selamat melahirkan Hero mama yang kedua pada 17hb dec 2010, jam 7.10 ptg di hospital az-zahrah bangi selangor.

jom kita tgk picture baby.....






kenal kan permata hati mama....
AMIR ADLAN PINTO..
lahir pada jumaat 3.7.2009, 8.25mlm
berat : 3.19kg

*
*
*
ehhh silap ni permata hati mama yang pertama..hehehehe tgk picture diorg betul2 tau..


*
*
*
*
*
*


Yeee...kenal kan permata hati mama yang kedua..

AZRI ADLAN PINTO
Lahir pada hari Jumaat 17.12.2010, jam 7.10 ptg
berat : 3.92kg


beberapa jam lepas lahir... duduk dlm nursery.



Hari ke 4 Azri.. mama nak BF azri dalam nursery.
Tak bole tido ngn mama dlm bilik.
mama kuat semangat nk adek azri sihat cepat. mama usaha BF Azri.


Azri banyak ikut daddy.. putih merah cam daddy kuku , rambut ,jari.
dagu terbelah ikut mama.. lesung pipit pun ada.. awwww!! ensem anak mama...
kekeke angkat bakul anak sendiri ..hehehe
Amir banyak ikut mama kot.



Last muka tak sudah mama... eheheh
tak sangka dah ada anak dua pada usia 26thn..
i masih muda u...kekekeke

14 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

alhamdulillah...
besar anak faryza...
cute...

Faryza said...

tq...ha ah besor.. nnt kita cite cam ne nk kuar kan si cute ni

kakyong said...

tahniah...
semangat nya si azri..

Ya ALya said...

akhirnya anak akak bersalin time anniversary ya...tak silap ya ada komen gak kat akak pasal kelahiran anak akak ni....akak ingat tau anniversary ya sama bezday anak akak....tahniah kak dah selamat deliver....

Ya ALya said...

insyaallah 17/12/2010 lahirla baby tu....alhamdulillah..

ni link entry yg ya komen

http://faryza27.blogspot.com/2010/12/satu-hari-lagi-atau-kurang-24-jam.html



ya komen kt entry ini

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

Comelnya...tahniah untuk faryza sekuarga k...

Ya ALya said...

sorry...silap lak type...ya ni yang kakak sebenarnya...kita beze 2tahun je.....

Huda said...

mmg sejibik..mereka copycat je kan :)

✿ EyZa ✿ said...

taniah faryza.. slmt berpantang! x sabar nk tunggu turn eza plak..

Mask-roll said...

pasnie snap pic azri plak..hehehe

chugie said...

lambat lak nak wish kat faryza..
dh selamat dh ye? alhamdulillah..
amboi, berat juga anak kamu tu ye.. boy lagi! bestnye...

nanti update cite k!

chekna @ mama ziyad said...

congratss..... pasni si abang dah ada geng.. bleh tahan berat jugak ye... selamat berpantang..

K-Baby said...

Salam Mommy,
Nak invite Mommy untuk join contest dan menang cute slogan tees for your kids sempena pelancaran blog kami!
Thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Papa Mifz said...

tahniah atas kelahiran anak kedua yer..:)

wan nurul hezrina abd halim said...

alhamdulillah sumer selamat..comel anak nampah chat sungguh..tahniah k

Blog Widget by LinkWithin

::Mama jadi penaja contest::